Wie kan zich op dit moment inschrijven

Op dit moment is de wachtlijst helaas gesloten.

Hoe inschrijven?
Je kunt je inschrijven voor de Kastanjehof door het invullen en opsturen van het inschrijfformulier, voorzien van een motivatiebrief en een foto. Dit formulier is verkrijgbaar als PDF document en als Word-document. Inschrijving kost 10 euro. Dit bedrag dien je zelf over te maken naar IBAN NL52INGB0005962547 t.a.v. bewonersvereniging CWPK Nijmegen onder vermelding van “Inschrijfkosten” en je naam. Je kunt je formulier mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Toewijzingsbeleid
De Kastanjehof heeft een eigen toewijzingsbeleid en selecteert zelf toekomstige bewoners. De toewijzingscommissie (TWC) hanteert hiervoor een wachtlijst. Je moet wel ingeschreven staan bij Entree, maar de wachttijd van Entree telt niet mee. Het toewijzingsbeleid is er op gericht een evenwichtige samenstelling van de Kastanjehof te bewerkstellingen.

Toewijzingsprocedure
Na het opsturen van het inschrijfformulier gaat de toewijzingsprocedure als volgt. 

1) De toewijzingscommissie ontvangt je aanmeldformulier, motivatiebrief en foto en stuurt je hiervan een bevestiging per mail*. De toewijzingscommissie (TWC) nodigt je dan ook uit voor een informatiebijeenkomst. Dit is een bijeenkomst waarin je algemene informatie over Centraal Wonen Kastanjehof hoort, een rondleiding door het project krijgt en al je vragen kunt stellen. 

2) Na afloop van je bezoek aan de informatiebijeenkomst word je uitgenodigd voor een motivatiegesprek. Bij dit gesprek zijn drie leden van de Toewijzingscommissie aanwezig.

3) Na het selectiegesprek volgt al dan niet een plek op de plaatsingslijst.  De TWC bepaalt na het gesprek of je hierop wordt geplaatst om voor een woning in aanmerking te komen. Wie op de plaatsingslijst staat dient elk jaar in december zijn inschrijving opnieuw te bevestigen.

4) Bij het vrijkomen van een woning wijst de Toewijzingscommissie de woning toe aan iemand op de plaatsingslijst. De beoogde bewoner maakt kennis met het trappenhuis. Ook volgt er een bezwaarronde: bij zeer zwaarwegende argumenten kunnen bewoners van de Kastanjehof de toewijzing tegenhouden.

5) Definitieve toewijzing.

 

*Mocht je motivatiebrief niet voldoen aan onze verwachting dan zullen we dit in een vroeg stadium laten weten en dan zullen we je aanmelding niet in behandeling nemen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..